Menu

Letní dovolená v Krkonoších

16.6.2016 - Lifestyle, Zábava
Letní dovolená v Krkonoších

krkonoseLáká Vás představa letní dovolené v malebné přírodě Krkonoš? Nechejte se ještě dnes zlákat typy na ubytování od internetového portálu Kamsi.cz a rezervujte si ubytování v některém z krkonošských penzionů, hotelů, apartmánů či ubytování v soukromí. Bohaté možnosti k ubytování naleznete na této webové adrese ubytovani.kamsi.cz/krkonose. Krkonoše si pro jejich krásnou přírodu plnou skalnatých hřebenů, ledovcových kotlů a údolí plných lesů a kamení zamiluje každý, kdo rád tráví volný čas v přírodě. V Krkonoších si na své přijdou, jak milovníci pěší turistiky, tak cyklovýletů.Během ubytování Krkonošesi můžete udělat výlet na vrchol nejvyšší hory České republiky, kterým je Sněžka. K zajímavým turistickým cílům patří také vycházka k prameni Labe nebo k Pančavskému a Labskému vodopádu. Při pobytu v Krkonoších si můžete udělat výlet také k Mumlavskému vodopádu u Harrachova.

Z levného ubytování Krkonoše se můžete rovněž vydat po naučné stezce Černohorským rašeliništěm. S malými dětmi můžete navštívit Zoologickou zahradu a Safari nedvoře Králové. V Krkonoších se nebudete nudit ani v případě nepříznivého počasí. V takovém případě se můžete nechat zlákat k návštěvě vojensko – historického muzea na tvrzi Stachelberg nebo Hornického muzea v Harrachově.

Krkonoše se mohou pochlubit také tajůplným podzemím. V Obřím dolu si můžete prohlédnout historický důl Kavárna. Krkonoše nabízí také bohaté možnosti k adrenalinovým zážitkům. Lanové parky najdete ve Špindlerově Mlýně, v Harrachov nebo v Peci pod Sněžkou. Krkonoše jsou nejen ideálním místem pro rodinnou dovolenou, ale také pro prodloužené víkendy či různá soustředění.

Foto: ubytovani.kamsi.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *