Menu

Netradiční dary ke dni otců

3.6.2016 - Lifestyle, Zábava
Netradiční dary ke dni otců

Otcové, tátové, taťkové, tatínci,  taťuldové, taťulínci… Ať už jsou pánové, kteří již založili rodinu a jsou jistě pyšní na všechny své ratolesti, pojmenováni od svých dětí jakkoliv, mohou se těšit z toho, že byla třetí červnová neděle zvolena dnem všech otců. Nejenom maminky se tedy mohou těšit z toho, že mají jedenkrát do roka svůj speciální den.

12052464-10205555627036077-5046303728876714810-o-a-560bdde867dddMaminky obvykle ke dni matek dostávají kytičky či nějakou kvalitní čokoládu, možná jim snad ratolesti vyrobí nějaké pěkné přáníčko či jinou drobnost. Co ale darovat tatínkovi? Kytka lučních květů se nehodí, na čokoládu tatínka taky moc neužije a vyrobit tátovi přáníčko? To se hodí jako dárek od menších dětí, ale ne od těch dospívajících, nebo dokonce plnoletých. Ti starší však mohou tatínkům udělat radost netradičním dárkem. Tím může být například poukázka na některý ze zážitků, kterými se ve svém sortimentu může chlubit Allegria, firma na zážitky. Na svých webových stránkách www.firmanazazitky.cz/darky-pro-muze/nabízí nespočet možností, jak obdarovat všechny muže žijící nejen v České republice.

Ke dni otců si připravila společnost Allegria nejeden zážitek. Kromě dražších zážitků v podobě leteckého simulátoru nebo například jízdy v opravdovém tanku můžete tátovi pořídit například levnější bungee jumping. Ti z tatínků, kteří mají tento v dnešní době již tradiční adrenalinový zážitek za sebou, se mohou nechat unášet například na křídlech kluzáků a jiných ultralehkých letadélek. Nebo mohou se svým dítkem vyzkoušet tandemový seskok. Není totiž nad společné zážitky všech tatínků a jejich ratolestí.

Má-li však zrovna ten váš tatínek nejraději vodní radovánky, neváhejte a darujte mu poukaz na jetpack – létání nad vodní hladinou. Tímto darem jistě nešlápnete vedle. Leckterý z tatínků totiž ve skrytu duše touží po tom, aby se mohl alespoň na pár chvil stát hrdinou některého z akčních filmů…

Foto: firmanazazitky.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *