Menu

Potravinová intolerance, aneb tichý nepřítel

29.4.2016 - Zdraví
Potravinová intolerance, aneb tichý nepřítel

Potravinová intolerance je pojem, který toho mnoha lidem příliš neříká. Možná ani vy nemáte jasnou představu o tom, co se pod těmito dvěma slůvky vlastně skrývá a jen marně si snažíte vzpomenout, zda jste o tomto termínu vůbec někdy slyšeli. Potravinová intolerance představuje tichého nepřítele, který se projevuje velmi nenápadně a provází jej jisté zdravotní příznaky, kterými možná trpíte i vy.

ID-100122486

Hodně lidí žije v přesvědčení, že nejsou vůbec na nic alergičtí. Ačkoli by to na jednu stranu byla paráda, ne vždy je tomu skutečně tak. I když vám jisté potraviny nevyvolají alergické reakce, ještě to neznamená, že vám nemohou škodit. Přečtěte si dnešní článek a zjistěte, jak se projevuje potravinová intolerance a zda tímto problémem náhodou netrpíte i vy!

Příznaky potravinové intolerance

Také žijete v přesvědčení, že nemáte alergii na žádnou potravinu, surovinu či látku, po jejímž pozření by u vás došlo k alergické reakci? Pak se o tomto vlastním přesvědčení raději ujistěte. Ne vždy je totiž pravda taková, jakou si jí vykreslujeme…

Fotografie publikována se svolením David Castillo Dominici FreeDigitalPhotos.net

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *