Menu

Zhubněte pomocí jídla. Víme, jak na to!

23.3.2016 - Zdraví
Zhubněte pomocí jídla. Víme, jak na to!

Jaro je již konečně tady a s ním i pravidelné noční můry většiny z nás: blížící se léto a s ním i touha zhubnout do plavek. Nenechte se zmást, otázka hubnutí se rozhodně netýká jen žen, neboť i řada mužů chce v létě u vody na opačné pohlaví udělat dojem, což samozřejmě nepůjde s volnou pneumatikou okolo břicha. Jestliže i vy začínáte přemýšlet nad tím, jak se dostat do formy, ale řadíte se mezi věční začátečníky, pak právě pro vás máme tip na jednoduchý start: zhubněte pomocí potravin! Přijde vám to nemožné? Zastáváte názor, že díky konzumaci jídla akorát tak přiberete další nechtěná kila navíc? Pak vás prostřednictvím dnešního článku rádi přesvědčíme o opaku!

appetite-1239057_1920

Samozřejmě, existují potraviny, díky kterým se tuk na vašem těle usadí s neskutečnou rychlostí, ovšem stejně tak existují i takoví potraviny, které vám ony faldíky pomůžou shodit. Tak už na nic nečekejme a pojďme si je představit!

Zelený čaj

O zeleném čaji se toho napsalo a napovídalo mnoho. Je proslulý obsahem katechinů, což jsou antioxidanty pomáhající nastartovat váš metabolismus a urychlit tak spalování tuků. Rozhodně tedy nic nezkazíte tím, pokud do svého pitného režimu zahrnete i několik šálků zeleného čaje.

Pistácie

Zelené oříšky, které se v obchodech prodávají za šílenou cenu si jen málokdo dokáže spojit s hubnutím. Pravda je ale taková, že pistácie obsahují kvalitní protein. Jestliže si tedy rádi na těchto oříšcích pochutnáte, pak si je ve snaze zhubnout můžete dopřávat jak je libo.

Grapefruit

Grapefruit a hubnutí – to je dvojice, která se stala velmi ožehavým tématem, o němž vědci i odborníci diskutují již několik let. My vám můžeme doporučit dát si polovinu grapefruitu 30 minut před každým jídlem, díky čemuž toho sníte méně a zároveň tak nastartujete svůj metabolismus.

Obrázek: pixabay.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *